2009

Йордан • Без категория • 31 Dec 2009

2009-та е на път да се изниже, като последни прашинки в гърлото на пясъчен часовник…
Само като си представя, че я посрещнах с гръм на шампанско… В личен план, това е най-ужасната година от всички 29 изживяни. Белязана от кавги, болка, болести и смърт сред най-обичаните от мен хора.
Тези, които следят сайтовете ми, особено блога, ще видят застой и липса на публикации. И за това си има причини. Много причини. Причини, в които са посветени малко хора.
За първи път от доста време, чакам с нетърпение новогодишният химн, който да остави всичко в миналото.
Keep Walking!3 Responses

  1. Боже, как чаках само да свърши 2009-та. Моята година мина по абсолютно същия начин… Даже сега щях да напиша, че я нямаше само смъртта сред близките ми, но на 31-ви и тя успя да се “разпише” и да помрачи новогодишната вечер…
    Единственото хубаво нещо, което ми се случи през тази година беше защитата на дипломната ми работа… Само това мога да посоча… До сега си мислех, че съм имала тежки години, но 2009-та определено би всякакви рекорди… Определено няма да мога да преживея още една такава година, за това и може би посрещнах 2010 с такъв копнеж и надежда.
    Дане, наистина, дано тази година да е най-добрата! Дано да оставим всичко лошо в изминалата и само хубави моменти да изживеем.
    Аз, ти и всички тези, които са броили секундите от края на 2009 с надежда, радост и желание за по-добра година:)

  2. Така е!
    И дано! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.