Музикален подбор

Йордан • Видео, Музика • 7 Mar 2009

Тук слагам малък музикален подбор от каналите ми в Zazz.bg. Музиката не е традиционно слушаната и пускана по радиото, но като си помисля, че преди да дойдат в България и с The Rasmus беше същото, пък сега е друго…
Та, първото клипче е на родената през 1975 г. Карин Елизабет Дрейър Андерсон, позната като екс вокалистка на електронното дуо The Knife (в което участва с брат си Олоф). Клипчето е от първият ѝ соло албум, в който пее под псевдонима Fever Ray, издаден тази година.
Очаквам много от тази кака шведка.

Второто клипче е на КУРСК и е озаглавено 1917. Аз лично знам за така наречената битка в курската дъга – едно от най-епичните сражения през Втората световна война. Тогава край град Курск се сражават немската и руската армии, от по над 1 милион войници всяка.  Предполагам че песента на КУРСК е свързана с  конфликта на болшевиките и червената армия, но не съм сигурен за датировката.

Последното, което ще Ви покажа е на Rupesh Cartel и не е за изпускане..

Ако все още не сте гласували в подкрепа на Белоградчишките скали, като кандидат за едно от седемте чудеса на природата, можете да го направите тук, като натиснете следният бутон:

Повече информация: https://kidon.gndteam.com/2009/02/15/new-7-wonders-belogradchik-rocks/1 коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.